ZAPOSLITEV

Zaposlujemo.

Vas zanima delo pri nas? Javite se!

Zaposlimo  samostojne monterje, pomočnike ali pa nekoga, ki bi ima veselje do dela na zraku in se ne boji višine in fizične aktivnosti.

Ponujamo dobro plačan “fitnes” in  pošteno plačilo za pošteno delo.

 

Javite se nam preko kontaktnega obrazca na desni strani. Oddajte svoje podatke, vaše sporočilo in po potrebi pripnite vaš življenjepis (CV).

Stopite v stik z nami!

Imate vprašanje, želite izvedeti več? Stopite v stik z nami in z veseljem vam bomo pomagali! Kontaktirajte nas preko na GSM: +386 51 818 808 ali nam pošljete sporočilo na elektronski naslov: info@odri-spende.com
    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: info@odri-spende.si z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo ŠPENDE d.o.o. , prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.